NYE INNLEGG

MIN 17 MAI FEIRING

Denne bunaden er så spesiell for meg da bestemoren min har laget den. Det er uten tvil det fineste plagget jeg eier og er like glad for å ta den på meg hvert eneste år. Det er foresten Lundeby bunad om noen skulle lure.

Hei skjønne <3 Håper alle hadde en super 17. Mai feiring til tross for omstendighetene. Jeg feiret dagen sammen med de aller beste jentene på Frogner, med champagnefrokost. Akkurat sånn jeg liker det. Nå hadde jeg ikke sett gjengen på flere måneder så dette var virkelig etterlengtet. Dette må faktisk være min favorittdag. Alle drar på seg finstasen, unike bunader, folk samles, barn flagrer med det norske flagget og servering av masse god mat. Nå håper jeg det bare ikke blir for lenge til jeg ser jentene neste gang og at vi snart kan gå tilbake til normalen. Hvordan var din feiring?


Liker

Kommentarer

dks
dks,
Høres ut som en fin feiring. Så fine bilder og flott bunad 😍 Koselig at bestemoren din har laget den! Vi var på besøk hos mamma og pappa hvor vi fikk servert fantastiske snitter. Kjempe hyggelig! Ha en fin helg ❤️
nouw.com/dks
emiliehelle
emiliehelle,
Så fin bunaden din er!!<3
nouw.com/emiliehelle